Desinfectie

Een kantoorgebouw, winkel, fabriek of auto ontsmetten? Clean Link desinfecteert snel en secuur jouw werkruimtes en wagenpark.

Wat houdt desinfectie voor bedrijven in?

Als bedrijf heeft de veiligheid van je medewerkers altijd de hoogste prioriteit. Voor ondernemingen waar telewerk niet mogelijk is, gelden er daarom heel wat preventiemaatregelen zoals social distancing. Vermoed je toch een potentiële besmetting op de werkvloer? Dan schakel je best meteen de hulp in van een professionele ontsmettingsfirma. Het grote voordeel van een totale desinfectie is dat je in één klap alle virusdeeltjes doodt, zonder schaderisico voor computers en andere toestellen. Afhankelijk van de oppervlakte en werkwijze, duurt het ontsmetten van ruimtes gemiddeld slechts tientallen minuten. 

Een ruimte desinfecteren? Clean Link klaart vlot de klus!

Ons poetsteam staat 24 uur per dag stand-by voor dringende opdrachten. Voor een optimale desinfectie van je ruimte, werken we bij Clean Link met drie verschillende ontsmettingsmethoden. Al onze toestellen en producten zijn gecertifieerd in de strijd tegen COVID-19.

1| Fogging: wil je de winkel- of werkruimte in een mum van tijd ontsmetten? Onze vernevelingsmachines werken razendsnel én effectief. Dankzij de circulerende nevel met een reikwijdte van ongeveer 5 m² verspreidt de fogger het desinfectiemiddel tot in de kleinste hoekjes en spleetjes.

2| Stoomreiniging: een productiehal of industriële keuken laten ontsmetten? Op plekken waar desinfectiemiddelen niet toegelaten zijn, werken we met stoomreiniging. 

3| Manuele desinfectie: is stoomreiniging of fogging geen optie? Dan gaan we over tot een manuele desinfectie van de ruimte. Hou er rekening mee dat deze methode tijdrovender en minder effectief is.

Wil je onze professionele poetsploeg inschakelen voor een totale desinfectie van je ruimte?

Je werkruimte zo virusvrij mogelijk houden? Check onze online desinfectieshop!

Wil je je medewerkers extra beschermen en de kans op coronabesmetting inperken? Clean Link is graag je bondgenoot in de strijd tegen het virus. In onze shop vind je onder meer desinfectie units, sprays en foggers. Vermoed je toch een potentiële besmetting? Neem dan geen risico en laat je kantoor, winkel of fabriek onmiddellijk professioneel desinfecteren.

Op zoek naar desinfectiemiddelen?

Desinfectie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x