Over Clean Link

Onze missie: hygiëne als grond voor een gezonde werkomgeving

Bij Clean Link geloven we dat een hygiënische omgeving aan de basis ligt van gezond werken en leven. Daarom houden we van een vezeldiepe aanpak en gaan we voorbij klassieke poetsopdrachten. Als professioneel schoonmaakbedrijf laten we je winkelvloeren, roltrappen en kantoortapijten opnieuw schitteren als nooit tevoren. Dat doen we onder meer via intensieve vloerbehandeling, roltrapreiniging en tapijtreiniging. 

Het ijzersterke duo achter Clean Link? Salina en Peter, nice to meet you! Sinds de oprichting van Clean Link in 2017 houden we een scherpe focus op de nieuwste schoonmaaktechnieken en -toestellen. Zo reinigen we efficiënter en effectiever mét respect voor de ergonomie van onze poetsers. Kortom, een gezond cleaning team voor een gezonde werkomgeving. 

Onze mindset: keep it clean & green

Van hardnekkige tapijtvlekken tot versleten vinylvloeren, ons cleaning team poetst oplossingsgericht op maat van jouw ruimte. Als specialist in dieptereiniging beschikken we over een ruim scala aan minutieuze en milieuvriendelijke mogelijkheden. We werken daarbij zoveel mogelijk met ecologische poetsproducten. Jouw voordeel? Door de luchtkwaliteit op kantoor te optimaliseren met natuurlijke bacteriën, versterk je de weerstand van je medewerkers en investeer je in een gezonde werkomgeving. Een win-winsituatie met een groen tintje! 

Onze werkwijze: transparantie als troef

1| Screening: een dringende schoonmaakopdracht? We geven je meteen een idee van de planning en doen een prijsvoorstel op maat. Ben je niet helemaal zeker welke dieptereiniging het meest geschikt is voor jouw ruimte? Dan komen we kosteloos bij je langs voor een inschatting en opmeting. 

2| Timing: offerte goedgekeurd? Clean Link staat garant voor een pijlsnelle service. De maximale wachttijd voor een dieptereiniging bedraagt drie weken. Maar omdat vlekken of desinfecties nu eenmaal een snellere aanpak vereisen, staan we ook 24 uur op 24 paraat voor spoedopdrachten. 

3| Cleaning: je medewerkers en klanten zo min mogelijk storen? Onze schoonmaakploeg poetst netjes binnen de afgesproken uren en hindert zo min mogelijk je dagelijkse werking.

4| Rating: tevreden over het resultaat? We luisteren met gespitste oren naar je feedback en zetten sterk in op een partnership. Geen contracten, maar een samenwerking die gefundeerd is op tevredenheid. Proper, toch?

Een vezeldiepe tapijtreiniging? Een grondige behandeling van je winkel- of kantoorvloeren? Een diepgaande roltrapreiniging of een dringende desinfectie van de hele ruimte? Clean Link gaat voor piekfijn poetswerk!

Benieuwd naar wat Clean Link voor jou kan doen?


Over Clean Link

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x