27 april 2021

Even voorstellen!

Bloggen over tapijten en vloeren, het is eens iets anders! Nee seriously, toen iemand me twee jaar geleden zei dat ik absoluut een blog moest hebben op onze website, dacht ik: 'En wat ga ik daar in vertellen?'. Tapijtreiniging en vloerbehandeling nodigt niet meteen uit tot spannende verhalen, zonnige foto's of reviews over gekochte artikelen. Bloggen stond dus twee jaar lang op mijn 'marketing to do lijstje' en daar bleef het zo wat bij.

Sinds begin 2020 maakte ik een carrièreswitch. Ik besliste om te stoppen als freelance recruiter en met beide voeten in het bedrijf van mijn man Peter te stappen. Tot dan nam ik personeelsadministratie en andere admin voor mijn rekening. Peter regelde eigenlijk al de rest. Tot hij daar geen tijd meer voor had.

Ik had absoluut nood aan iets anders. Droomde van rustig achter de schermen mijn ding te doen en ervoor te zorgen dat mijn man en ons personeel hun werk vlot konden uitvoeren. Wel, is dat even anders gelopen! Het coronamonster klopte op de deur en wij deden witte pakken en maskers aan en gingen het ganse land rond om het monster te gaan bestrijden. Crazy times, weinig slaap, tussen desinfectiemiddel en latex handschoenen, checken of mijn kinderen ook daadwerkelijk hun huiswerk deden en op mijn blote knietjes vallen, omdat twee van die kinderen ondertussen 16 en 18 waren en dus de jongste onder hun vleugels konden nemen (thanks for that, girls!).

Omdenken, noemen ze dat ook wel eens. Jezelf opnieuw uitvinden en hopen dat het goed komt. Dat was zo wat de modus van het afgelopen jaar. Ondertussen kan ik terug zelf koken, mijn was doen en ook effectief helpen bij huiswerk en samen aan tafel zitten met onze kinderen.  

Maar ook dat 'marketing to do lijstje' kwam naar mij loeren. We hebben sinds 2017 zeker al iets opgebouwd met Clean|Link. We zijn gekend in de sector om onze kwalitatieve service en professionele communicatie en juist dat gegeven moeten we nu inzetten om verder te kunnen schakelen. Want stilstaan is achteruitgaan als ondernemer, toch? De voorbije maanden hebben we gewerkt aan het op punt stellen van onze werkwijze en materiaal, digitalisatie en een nieuwe website. En daar hoort, jawel, na 2 jaar eindelijk een blog bij! Zijn vloeren en tapijten dan plots trending geworden, dat ik daar nu absoluut moet over schrijven?

Wel, trending zou ik het misschien niet noemen, maar wel echte 'classics'. De voorbije twee jaar hebben we veel kantoren gezien met heel véél tapijt, maar ook veel mensen die denken dat tapijt helemaal 'out' is. Niet dus! En dat zal de boodschap worden van deze blog. Mensen doen inzien dat 'carpet not dead' is en dat het onderhouden van zowel tapijt als vloeren echt van groot belang is. Voor een gezonde en aangename werkomgeving, je imago als bedrijf en als absolute basis van je klassieke reiniging.

Benieuwd hoe tapijten, vloeren en roltrappen, dat voor mekaar krijgen? Check dan onze maandelijkse blog!

Even voorstellen!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x