Vloerbehandeling Willebroek

Vloerbehandeling in Willebroek gezocht?

Begint je vloer sporen van slijtage te vertonen? Of wil je je nieuwe vinyl- of linoleumvloer beschermen tegen krassen? Een diepgaande vloerbehandeling doet wonderen! Clean Link neemt met plezier jouw vloeren uit natuursteen, pvc, vinyl, linoleum én parket onder handen.

Professioneel schoonmaakbedrijf voor vloerbehandeling nodig in Willebroek?

Een dieptereiniging van je winkel- of kantoorvloeren in Willebroek? Clean Link onderhoudt en beschermt je vloerbedekking met het oog op een gezonde werkomgeving. Dankzij onze moderne en milieuvriendelijke methodes in tapijtreiniging maken we je vast tapijt stofvrij en verbeteren we vlot de luchtkwaliteit op kantoor. En daar blijft het niet bij! Want als vloerexpert hebben we alle kennis en kunde in huis om je oude vloerbedekking uit linoleum, pvc, vinyl, natuursteen of parket op te waarderen. 

Van hardnekkige tapijtvlekken tot versleten vinylvloeren, ons cleaning team poetst oplossingsgericht op maat van jouw ruimte. Als specialist in het vloeren reinigen beschikken we over een ruim scala aan minutieuze en milieuvriendelijke mogelijkheden. We werken daarbij zoveel mogelijk met ecologische poetsproducten. Jouw voordeel? Door de luchtkwaliteit op kantoor te optimaliseren met natuurlijke bacteriën, versterk je de weerstand van je medewerkers en investeer je in een gezonde werkomgeving. Een win-winsituatie met een groen tintje! 

vloerbehandeling Willebroek

Hoe zorgt Clean Link voor je vloeronderhoud?

1| Inspecteren: in welke toestand is je vloer? Hoe groot is de oppervlakte? Onze vloerexpert komt gratis bij je langs in Willebroek voor een inschatting en opmeting. Jij ontvangt een offerte op maat.

2| Decaperen: offerte goedgekeurd? Dan komen we je vloeren reinigen en strippen we de oude beschermlaag met een excentrische schuurmachine.

3| Absorberen: we verwijderen de vuile onderlaag met een waterzuiger. 

4| Polymeren: de ruwe vloer krijgt twee tot drie nieuwe lagen polymeerbescherming met matte of satijnglanzende afwerking. De droogtijd bedraagt ongeveer twaalf uur.

5| The floor is yours: geniet langdurig van een stralende en krasvrije vloer!

Acht je de tijd rijp voor een grondige vloerbehandeling? Onze vloerexpert komt kosteloos bij je langs in Willebroek voor een inschatting. Vloeren schoonmaken doen we zowel bij bedrijven als bij particulieren!

Voor elke vloer een specifieke vloerbehandeling

Vloerbehandeling linoleum-, vinyl-, epoxy- en PU vloer

vloerbehandeling Willebroek

Elke nieuwe linoleum- of vinylvloer wordt in de fabriek voorzien van een basisbeschermlaag. 

Om je vloeren langer in topstaat te houden, raden we aan om ze meteen te laten behandelen door een vloerexpert. Zo blijven je vloeren, mits voldoende reiniging, gedurende drie tot vier jaar mooi blinken. 

Voor oude vloerbedekking is een jaarlijks vloerenonderhoud aangewezen. Clean Link komt met plezier jouw vloeren schoonmaken in Willebroek.

Linoleum en vinylvloeren, maar ook epoxyvloeren en PU-vloeren worden wordt gestript met een excentrische schuurmachine. Met de juiste pads op de juiste vloer, wordt vuil en eventuele oude filmlagen weggenomen. Met een waterzuiger wordt deze vervuiling weggenomen, waarna de vloer klaar is om gecoat te worden met een PU laag.

Linoleum-, vinyl, epoxy- of PU vloer reinigen?

Vloerbehandeling hout en parket

Ook parket kunnen we nieuw leven inblazen door onze parketbehandeling. Het hout wordt gevoed en kan op deze manier weer in ere hersteld worden. 

Het is zelfs mogelijk een andere kleurnuance of verschillende afwerking te gebruiken, indien je voor een nieuwe parketlook gaat. Ook houten trappen kunnen een tweede leven krijgen door een parketbehandeling.

Het hout wordt met een excentrische schuurmachine en de juiste pads gestript van alle eventuele lagen en vuil. Zo gaan we terug naar de originele staat van het parket.

Bij deze manier van werken, wordt er amper of geen stof geproduceerd. De tijd waarin het opschuren van een parketvloer een vuile en stofferige job was, is voorbij!

De vloer wordt na het schuren gereinigd en is nu klaar om ingezet te worden met de afgesproken olie of wax. Er kan voor verschillende afwerkingen gekozen worden: glanzend, mat, satijn, licht of donkere kleuren.

Houten vloer reinigen?

Vloerbehandeling natuursteen en keramische tegels

Keramische vloeren en natuursteen vloeren hebben er baat bij om goed gereinigd en gevoed te worden. Vaak worden onze vloeren onderworpen aan barre omstandigheden: schoenen, steentjes, krassen van meubels, vlekken enz. Indien deze vloeren niet voldoende beschermd zijn, kan dit later voor problemen zorgen. Vlekken, beschadiging, verkleuring of geurproblemen zijn maar enkele voorbeelden van het niet goed onderhouden van je vloer.

Dit type vloer wordt gekristalliseerd met de juiste producten. Op deze manier worden de poriën van de natuursteen geopend en het vuil onttrokken. Na de reiniging wordt de natuurstenen vloer geïmpregneerd en gepolijst.

Natuursteen vloer reinigen? Keramische tegels reinigen?

Uniek in België: UV coating voor vloeren!

Is het niet mogelijk om de vloer gedurende langere tijd vrij te houden? Ben je op zoek naar een duurzamere bescherming voor je vloer? Dan is een vloerbehandeling met UV coating de oplossing! De vloer is meteen na het inzetten uitgehard en dus klaar voor gebruik. Deze coating garandeert trouwens een bescherming van 15 tot 20 jaar! De behandeling is geschikt voor alle types van vloeren. 

vloerbehandeling Willebroek

De Clean Link werkwijze: transparantie als troef

1| Screening: een dringende schoonmaakopdracht? We geven je meteen een idee van de planning en doen een prijsvoorstel op maat. Ben je niet helemaal zeker welke dieptereiniging het meest geschikt is voor jouw ruimte? Dan komen we kosteloos bij je langs in Willebroek voor een inschatting en opmeting. 

2| Timing: offerte goedgekeurd? Clean Link staat garant voor een pijlsnelle service. De maximale wachttijd voor een dieptereiniging bedraagt drie weken. Maar omdat vlekken of desinfecties nu eenmaal een snellere aanpak vereisen, staan we ook 24 uur op 24 paraat voor spoedopdrachten. 

3| Cleaning: je medewerkers en klanten zo min mogelijk storen? Onze schoonmaakploeg poetst netjes binnen de afgesproken uren en hindert zo min mogelijk je dagelijkse werking.

4| Rating: tevreden over het resultaat? We luisteren met gespitste oren naar je feedback en zetten sterk in op een partnership. Geen contracten, maar een samenwerking die gefundeerd is op tevredenheid. Proper, toch?

Een vezeldiepe tapijtreiniging? Een grondige behandeling van je winkel- of kantoorvloeren in Willebroek? Een diepgaande roltrapreiniging of een dringende desinfectie van de hele ruimte? Clean Link gaat voor piekfijn poetswerk!

Benieuwd naar wat Clean Link voor jou kan doen?


vloerbehandeling Willebroek

Clean Link | Vloerbehandeling Willebroek

Een professionele tapijtreiniging of vlekkenverwijdering? Een volledige roltrapreiniging? Een herstellende vloerbehandeling? Een dringende desinfectie van je werk- of winkelruimte? Contacteer ons voor een gratis offerte én plaatsbezoek!

Clean|Link
BE0539827368

Vekestraat 23
1982 Elewijt

E-mail algemeen: info@cleanlink.be

Salina Stubbe | General Manager
0491/62.90.26 | salina@cleanlink.be

Peter Delodder | Operations Manager
0493/44.51.57 | peter@cleanlink.be

Vloerbehandeling Willebroek

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x