Tapijt reinigen

Een gezond kantoor voor jezelf en je medewerkers? Dat start bij een goed onderhoud van je vloerbedekking. Laat je vast tapijt reinigen door Clean Link en blijf stofvrij werken! Dringende opdracht? Onze tapijtreinigers staan stand-by voor snelle vlekverwijdering.

Waarom vast tapijt reinigen?

Vast tapijt bewaart langer stofresten dan andere vloerbedekking en bevordert dus de luchtkwaliteit op kantoor. De enige voorwaarde is een regulier onderhoud van je tapis-plain. Daarom is een regelmatige stofzuigbeurt en een tweejaarlijkse dieptereiniging van de tapijtvezels aangeraden. Zo zullen je medewerkers minder last hebben van allergische reacties en beter hun frisse focus bewaren.

Hoe helpt Clean Link bij het onderhoud van je kantoortapijt?

Je vast tapijt een grondige onderhoudsbeurt geven? Ons cleaning team komt graag bij jou over de vloer voor een professionele tapijtreiniging. We werken met twee innovatieve methoden, afhankelijk van je noden en de staat van je tapijt.

1| Dieptereiniging: is je tapis-plain ouder dan één jaar? Voor een optimaal onderhoud van je tapijt adviseren we een tweejaarlijkse dieptereiniging. Via een krachtig schrob- en zuigmechanisme dringen we met ons dieptereinigingstoestel makkelijk door tot de tapijtvezels. Hiervoor gebruiken we uitsluitend ecologische poetsproducten.

2| Fogging: wil je de luchtkwaliteit op kantoor verbeteren? We vernevelen je vaste vloerbekleding een paar keer per jaar met gezonde bacteriën, om de weerstand van je medewerkers te verhogen. 

Een dieptereiniging of fogging van je kantoortapijt?

Koffievlekken verwijderen? Clean Link to the rescue!

Een koffietas die de grond op tuimelt of een druppende pen? Tapijtvlekken overkomen iedereen, maar vragen om een snelle behandeling met het juiste product. Onze tip? Voorkom beschadiging van de tapijtstructuur en schakel meteen de hulp in van een professionele tapijtreiniger. Bij Clean Link staan we voor jou paraat met onze 48 uursservice. Slaat het noodlot toe? Onze tapijtreinigers komen binnen de twee dagen bij je langs voor een zorgvuldige vlekverwijdering.

Tapijtvlekken verwijderen?

Tapijt reinigen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x