Roltrapreiniging

Maken er dagelijks heel wat klanten gebruik van de roltrappen- of banden in je bedrijf? Dankzij de uitvoerige roltrapreiniging van Clean Link laat je meteen een propere indruk na!

Waarom is roltrapreiniging noodzakelijk?

Roltrappen en hellingbanen zijn een bron van bacteriën. Denk maar aan alle hardnekkige kauwgum en vetresten die achterblijven. Een slecht onderhoud verstoort het mechanisme en brengt de veiligheid van je bezoekers in gevaar. Bovendien worden roltrappen vaak aan de entree van het gebouw geplaatst, waardoor ze een grote eyecatcher zijn voor je bedrijf. Zorg dus voor een tweejaarlijkse dieptereiniging en breng je klanten vlekkeloos naar hun bestemming.

Clean Link, dé specialist in roltrapreiniging

Roltrappen zijn door de grillige oppervlaktes en het kwetsbare mechanisme niet makkelijk te poetsen. Dankzij de krachtige combinatie van stoomreiniging en andere dieptereinigingstoestellen maakt onze poetsploeg je trappen, leuningen én glaspartijen opnieuw kraaknet. Wil je de bezoekersstroom zo min mogelijk hinderen? Ons cleaning team is ook voor en na de openingsuren flexibel inzetbaar. 

Zoek je een professioneel poetsbureau voor je roltrapreiniging?

Roltrapreiniging

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x