Zetelreiniging

Krijgen jouw bureaustoelen of banken soms ook heel wat te verduren? Bij Clean Link zit je goed voor een grondige reiniging van allerlei stoelen, banken of zetels!

Waarom is zetelreiniging belangrijk?

Stoelen en zetels vind je niet enkel thuis, maar echt overal. Denk maar aan de banken in een inkomhal, de stoelen in de vergaderzaal of de bureaustoel waar je zelf op zit. Door het dagelijks intensief gebruik van deze stoelen krijgen deze heel wat te verduren. Kruimels, etensvlekken en koffie zijn maar enkele oorzaken van vuile en onhygiënische stoelen en zetels. Laat ze dus minstens één keer per jaar reinigen zodat je werknemers en bezoekers zich welkom voelen.

Vuile stoelen? Clean Link gaat niet bij de pakken neer zitten!

Onze special cleaners steken graag de handen uit de mouwen om jouw stoelen en zetels weer in topvorm te krijgen. Zetelreiniging is echter geen gemakkelijk klus! Stoelen en banken komen immers in verschillende vormen en materialen. Daarom wordt dus eerst gekeken op welke manier de zetels of stoelen best gereinigd worden. Te veel water kan namelijk schade veroorzaken.

Zowel het zitvlak als de rugsteun worden tot diep in de vezels gereinigd. Tot slot worden leuningen en poten proper gemaakt. Omdat we liever geen klachten krijgen over natte broeken, plannen we bij Clean Link graag de zetelreiniging in op een moment met weinig gebruikers en volgens jouw planning.

Kan je je mening over de staat van je zitplaatsen niet meer onder stoelen of banken steken?

 

Zetelreiniging

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x