Professioneel schoonmaakbedrijf Zwijndrecht

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Zwijndrecht?
Clean Link is specialist in dieptereiniging en desinfectie voor bedrijven.

Contacteer ons voor een gratis offerte én plaatsbezoek!

Ontvang een gratis offerteBel 0493 44 51 57

Professioneel schoonmaakbedrijf in Zwijndrecht

Ben je op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in de buurt van Zwijndrecht? Welkom bij Clean Link, jouw expert voor desinfectie, vloerbehandeling, tapijtreiniging, roltrapreiniging en zetelreiniging! Clean Link werd in 2017 opgericht door Salina Stubbe en Peter Delodder, die een transparante manier van werken hoog in het vaandel dragen. Ontdek hier de werkwijze van Clean Link, professioneel schoonmaakbedrijf vlakbij Zwijndrecht:

Stap 1: Screening

Een dringende schoonmaakopdracht? We geven je meteen een idee van de planning en doen een prijsvoorstel op maat. Ben je niet helemaal zeker welke dieptereiniging het meest geschikt is voor jouw ruimte? Dan komen we kosteloos bij je langs voor een inschatting en opmeting.

Stap 2: Timing

Offerte goedgekeurd? Clean Link staat garant voor een pijlsnelle service. De maximale wachttijd voor een dieptereiniging bedraagt drie weken. Maar omdat vlekken of desinfecties nu eenmaal een snellere aanpak vereisen, staan we ook 24 uur op 24 paraat voor spoedopdrachten.

Stap 3: Cleaning

Je medewerkers en klanten zo min mogelijk storen? Onze schoonmaakploeg poetst netjes binnen de afgesproken uren en hindert zo min mogelijk je dagelijkse werking.

professioneel schoonmaakbedrijf Zwijndrecht

Salina Stubbe en Peter Delodder zijn de drijvende krachten achter Clean Link. Samen met hun poetsteam gaan ze voor ergonomisch, piekfijn poetswerk. Kortom, een gezond cleaning team voor een gezonde werkomgeving in jouw winkel, bedrijf of kantoor.

Onze schoonmaakdiensten

Op zoek naar een specialist in desinfectie voor bedrijven? Ons cleaning team rukt snel uit om je werkplek of winkelruimte tot in de kleinste hoekjes te ontsmetten. We stellen ons flexibel op voor spoedopdrachten en matchen de beste ontsmettingstechniek met je ruimte.

Een dieptereiniging van je winkel- of kantoorvloeren? Clean Link onderhoudt en beschermt je vloerbedekking met het oog op een gezonde werkomgeving. Dankzij onze moderne en milieuvriendelijke methodes in tapijtreiniging maken we je vast tapijt stofvrij en verbeteren we vlot de luchtkwaliteit op kantoor. En daar blijft het niet bij! Want als vloerexpert hebben we alle kennis en kunde in huis om je oude vloerbedekking uit linoleum, pvc, vinyl, natuursteen of parket op te waarderen. Zijn er ook roltrappen in je bedrijf of winkelcomplex? Dan steken we de handen uit de mouwen voor een diepgaande roltrapreiniging.

Desinfectie

Ons poetsteam staat 24/7 stand-by voor dringende opdrachten. Voor een optimale desinfectie van je ruimte werken we bij Clean Link met drie verschillende ontsmettingsmethoden. Al onze toestellen en producten zijn gecertifieerd in de strijd tegen COVID-19.

Fogging: Wil je de winkel- of werkruimte in een mum van tijd ontsmetten? Onze vernevelingsmachines werken razendsnel én effectief. Dankzij de circulerende nevel met een reikwijdte van ongeveer 5 m² verspreidt de fogger het desinfectiemiddel tot in de kleinste hoekjes en spleetjes.

Stoomreiniging: Een productiehal of industriële keuken laten ontsmetten? Op plekken waar desinfectiemiddelen niet toegelaten zijn, werken we met stoomreiniging.

Manuele desinfectie: Is stoomreiniging of fogging geen optie? Dan gaan we over tot een manuele desinfectie van de ruimte. Hou er rekening mee dat deze methode tijdrovender en minder effectief is.

professioneel schoonmaakbedrijf Zwijndrecht

Vloerbehandeling

Je vloer behandelen en beschermen tegen krassen? Onze vloerexpert komt gratis bij je langs voor een inschatting. Zowel bij bedrijven als particulieren!

professioneel schoonmaakbedrijf Zwijndrecht

Tapijtreiniging

Een professionele tapijtreiniging van je vast tapijt? Een vlekverwijdering binnen de 48 uur? Clean Link kiest voor een vezeldiepe aanpak.

professioneel schoonmaakbedrijf Zwijndrecht

Roltrapreiniging

Je roltrappen en hellingbanen opnieuw laten schitteren? Clean Link klaart de klus met een intensieve roltrapreiniging.

professioneel schoonmaakbedrijf Zwijndrecht


Zetelreiniging

Een smerige bureaustoel of gemorst op een zetel? Clean Link zorgt ervoor dat je weer proper aan het werk kan of je bezoekers gezellig kan ontvangen.

professioneel schoonmaakbedrijf Zwijndrecht

Schoonmaakbedrijf voor bedrijven nabij Zwijndrecht

professioneel schoonmaakbedrijf Zwijndrecht

Clean Link | Professioneel schoonmaakbedrijf Zwijndrecht

Een professionele tapijtreiniging of vlekkenverwijdering? Een volledige roltrapreiniging? Een herstellende vloerbehandeling? Een dringende desinfectie van je werk- of winkelruimte? Contacteer professioneel schoonmaakbedrijf Clean Link voor een gratis offerte én plaatsbezoek!

Clean Link
BE0539827368

Vekestraat 23
1982 Elewijt

E-mail algemeen: info@cleanlink.be

Salina Stubbe | General Manager
0491/62.90.26 | salina@cleanlink.be

Peter Delodder | Operations Manager
0493/44.51.57 | peter@cleanlink.be

Volg schoonmaakbedrijf Clean Link ook op Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x