Roltrapreiniging Lede

Specialist gezocht in roltrapreiniging en dieptereiniging van hellingbanden in Lede?
Maken er dagelijks heel wat klanten gebruik van de roltrappen- of banden in je bedrijf?

Dankzij de uitvoerige roltrapreiniging van Clean Link laat je meteen een propere indruk na!

Ontvang een gratis offerte voor roltrapreinigingBel 0493 44 51 57

Roltrapreiniging in Lede, Clean Link klaart de klus!

Roltrappen zijn niet meer uit onze moderne samenleving weg te denken: winkelcentra, ziekenhuizen, bioscopen, luchthavens. Het zijn maar enkele plaatsen waar je vandaag roltrappen en rolpaden kan terug vinden. Dankzij de uitvoerige roltrapreiniging van Clean Link laat je meteen een propere indruk na!

Je roltrappen en hellingbanen opnieuw laten schitteren? Clean Link klaart de klus met een intensieve roltrapreiniging.

Roltrapreiniging Lede

Waarom is het reinigen van roltrappen noodzakelijk?

Roltrappen en hellingbanen zijn een bron van bacteriën. Denk maar aan alle hardnekkige kauwgum en vetresten die achterblijven. Een slecht onderhoud verstoort het mechanisme en brengt de veiligheid van je bezoekers in gevaar. Bovendien worden roltrappen vaak aan de entree van het gebouw geplaatst, waardoor ze een grote eyecatcher zijn voor je bedrijf. Zorg dus voor een tweejaarlijkse dieptereiniging en breng je klanten vlekkeloos naar hun bestemming.

Roltrappen zijn door de grillige oppervlaktes en het kwetsbare mechanisme niet makkelijk te poetsen. Dankzij de krachtige combinatie van stoomreiniging en andere dieptereinigingstoestellen maakt onze poetsploeg je trappen, leuningen én glaspartijen opnieuw kraaknet.

Tip: Wil je de bezoekersstroom zo min mogelijk hinderen? Ons cleaning team is ook voor en na de openingsuren flexibel inzetbaar.

Roltrappen reinigen in Lede?

Hoe gaat Clean Link te werk bij het reinigen van roltrappen?

Roltrapreiniging verloopt in 3 stappen:

1 | Eerst reinigen we de horizontale vakken van de roltrap, terwijl deze in beweging is. Onze krachtige machines gebruiken in combinatie met een sterk reinigend product een minimum aan water, zodat we het mechanisme niet in gevaar brengen. Ondertussen wordt de leuning antibacterieel gereinigd.

2 | De verticale vlakken worden gereinigd aan de hand van een stoomreiniger in combinatie met mechanische borstel gaan we de vervuiling te lijf. De hitte verwijdert plakkerig vuil en vet. De trap wordt op dit moment stilgelegd. 

3 | Na deze grondige reiniging, worden de glaspartijen, de op- en afstapplaten en inox panelen proper gemaakt. Zo heeft u anderhalf uur later een blinkende trap!

Roltrap reinigen in Lede?

Nieuwe roltrappen professioneel laten reinigen? 

Ook nieuwe roltrappen hebben een stevige reinigingsbeurt nodig voordat ze in gebruik genomen worden. Vaak gaat het hier over losliggend werfstof en lijmrestanten van de beschermingsfolie.  

Ook hier hebben we een speciale techniek voor ontwikkeld:

  • Droogreinigen van de horizontale vlakken
  • verticale vlakken worden manueel schoongemaakt
  •  alle inox en-of glaspartijen worden gepoetst en opgeblonken. 

Wij zorgen ervoor dat uw roltrappen blinken voordat uw gasten deze in gebruik nemen.

Contacteer onsBel 0493 44 51 57 

Roltrapreiniging Lede

Clean Link: Keeping your company Clean & Green

Bij Clean Link geloven we dat een hygiënische omgeving aan de basis ligt van gezond werken en leven. Daarom houden we van een vezeldiepe aanpak en gaan we voorbij klassieke poetsopdrachten. Als professioneel schoonmaakbedrijf laten we je winkelvloeren, roltrappen en kantoortapijten opnieuw schitteren als nooit tevoren. Dat doen we onder meer via intensieve vloerbehandeling, roltrapreiniging en tapijtreiniging

Van hardnekkige tapijtvlekken tot versleten vinylvloeren, ons cleaning team poetst oplossingsgericht op maat van jouw ruimte. Als specialist in dieptereiniging beschikken we over een ruim scala aan minutieuze en milieuvriendelijke mogelijkheden. We werken daarbij zoveel mogelijk met ecologische poetsproducten. Jouw voordeel? Door de luchtkwaliteit op kantoor te optimaliseren met natuurlijke bacteriën, versterk je de weerstand van je medewerkers en investeer je in een gezonde werkomgeving. Een win-winsituatie met een groen tintje!

Een vezeldiepe tapijtreiniging? Een grondige behandeling van je winkel- of kantoorvloeren? Een diepgaande roltrapreiniging of een dringende desinfectie van de hele ruimte? Clean Link gaat voor piekfijn poetswerk!

Ontvang een gratis offerte voor uw roltrapreiniging

Ontvang meer informatie

Benieuwd naar wat Clean Link voor jou kan doen?


Ontdek ook onze overige schoonmaakservices

Tapijtreiniging

Een professionele tapijtreiniging van je vast tapijt? Een vlekverwijdering binnen de 48 uur? Clean Link kiest voor een vezeldiepe aanpak.

Roltrapreiniging Lede

Vloerbehandeling

Je vloer behandelen en beschermen tegen krassen? Onze vloerexpert komt gratis bij je langs voor een inschatting. Zowel bij bedrijven als particulieren!

Roltrapreiniging Lede

Desinfectie

Een mogelijke besmetting in de winkel of op kantoor? Neem geen risico en schakel Clean Link in als ontsmettingsfirma voor een totale desinfectie.

Roltrapreiniging Lede

Zetelreiniging

Een smerige bureaustoel of gemorst op een zetel? Clean Link zorgt ervoor dat je weer proper aan het werk kan of je bezoekers gezellig kan ontvangen.

Roltrapreiniging Lede

Roltrapreiniging Lede

Clean Link | Roltrapreiniging Lede

Een professionele tapijtreiniging of vlekkenverwijdering? Een volledige roltrapreiniging? Een herstellende vloerbehandeling? Een dringende desinfectie van je werk- of winkelruimte? Contacteer ons voor een gratis offerte én plaatsbezoek!

Clean|Link
BE0539827368

Vekestraat 23
1982 Elewijt

E-mail algemeen: info@cleanlink.be

Salina Stubbe | General Manager
0491/62.90.26 | salina@cleanlink.be

Peter Delodder | Operations Manager
0493/44.51.57 | peter@cleanlink.be

Roltrapreiniging Lede

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x