Tapijt reinigen Brussel

Tapijt laten reinigen in Brussel? Een gezond kantoor voor jezelf en je medewerkers start bij een goed onderhoud van je vloerbedekking. Laat je vast tapijt reinigen door Clean Link en blijf stofvrij werken! Dringende opdracht? Onze tapijtreinigers staan stand-by voor snelle vlekverwijdering.

Hoe je tapijt reinigen in Brussel? Met Clean Link zorg je voor een professionele vlekverwijdering!

Je vast tapijt een grondige onderhoudsbeurt geven? Ons cleaning team komt graag bij jou over de vloer voor een professionele tapijtreiniging. We werken met twee innovatieve methoden, afhankelijk van je noden en de staat van je tapijt.

1| Dieptereiniging: is je tapis-plain ouder dan één jaar? Voor een optimaal onderhoud van je tapijt adviseren we een tweejaarlijkse dieptereiniging. Via een krachtig schrob- en zuigmechanisme dringen we met ons dieptereinigingstoestel makkelijk door tot de tapijtvezels. Hiervoor gebruiken we uitsluitend ecologische poetsproducten.

2| Fogging: wil je de luchtkwaliteit op kantoor verbeteren? We vernevelen je vaste vloerbekleding een paar keer per jaar met gezonde bacteriën, om de weerstand van je medewerkers te verhogen. 

Een dieptereiniging of fogging van je kantoortapijt in Brussel?

Tapijt reinigen Brussel

Waarom vast tapijt reinigen?

Vast tapijt bewaart langer stofresten dan andere vloerbedekking en bevordert dus de luchtkwaliteit op kantoor. De enige voorwaarde is een regulier onderhoud van je tapis-plain. Daarom is een regelmatige stofzuigbeurt en een tweejaarlijkse dieptereiniging van de tapijtvezels aangeraden. Zo zullen je medewerkers minder last hebben van allergische reacties en beter hun frisse focus bewaren.

Een koffietas die de grond op tuimelt of een druppende pen? Tapijtvlekken overkomen iedereen, maar vragen om een snelle behandeling met het juiste product. Onze tip? Voorkom beschadiging van de tapijtstructuur en schakel meteen de hulp in van een professionele tapijtreiniger. Bij Clean Link staan we voor jou paraat met onze 48 uursservice. Slaat het noodlot toe? Onze tapijtreinigers komen binnen de twee dagen bij je langs in Brussel voor een zorgvuldige vlekverwijdering.

Tapijt reinigen? Clean Link contacteren! We komen ter plaatse in Brussel & ver daarbuiten.

Clean link: Keeping your company Clean & Green

Een dieptereiniging van je winkel- of kantoorvloeren? Clean Link onderhoudt en beschermt je vloerbedekking met het oog op een gezonde werkomgeving. Dankzij onze moderne en milieuvriendelijke methodes in tapijtreiniging maken we je vast tapijt stofvrij en verbeteren we vlot de luchtkwaliteit op kantoor. En daar blijft het niet bij! Want als vloerexpert hebben we alle kennis en kunde in huis om je oude vloerbedekking uit linoleum, pvc, vinyl, natuursteen of parket op te waarderen. Zijn er ook roltrappen in je bedrijf of winkelcomplex? Dan steken we de handen uit de mouwen voor een diepgaande roltrapreiniging.

Ben je eerder op zoek naar een specialist in desinfectie voor bedrijven? Ons cleaning team rukt snel uit om je werkplek of winkelruimte tot in de kleinste hoekjes te ontsmetten. We stellen ons flexibel op voor spoedopdrachten en matchen de beste ontsmettingstechniek met je ruimte. Je medewerkers optimaal beschermen? In onze online desinfectieshop vind je onder meer desinfectie units, sprays en foggers.

Ontdek de services van Clean Link:

Clean Link, dat is transparantie als troef

Een vezeldiepe tapijtreiniging? Een grondige behandeling van je winkel- of kantoorvloeren? Een diepgaande roltrapreiniging of een dringende desinfectie van de hele ruimte? Clean Link gaat voor piekfijn poetswerk!

Zo gaan we te werk:

1| Screening: een dringende schoonmaakopdracht? We geven je meteen een idee van de planning en doen een prijsvoorstel op maat. Ben je niet helemaal zeker welke dieptereiniging het meest geschikt is voor jouw ruimte? Dan komen we kosteloos bij je langs voor een inschatting en opmeting. 

2| Timing: offerte goedgekeurd? Clean Link staat garant voor een pijlsnelle service. De maximale wachttijd voor een dieptereiniging bedraagt drie weken. Maar omdat vlekken of desinfecties nu eenmaal een snellere aanpak vereisen, staan we ook 24 uur op 24 paraat voor spoedopdrachten. 

3| Cleaning: je medewerkers en klanten zo min mogelijk storen? Onze schoonmaakploeg poetst netjes binnen de afgesproken uren en hindert zo min mogelijk je dagelijkse werking.

4| Rating: tevreden over het resultaat? We luisteren met gespitste oren naar je feedback en zetten sterk in op een partnership. Geen contracten, maar een samenwerking die gefundeerd is op tevredenheid. Proper, toch?

Tapijt reinigen in Brussel? Benieuwd naar wat Clean Link voor jou kan doen?

Ontdek ook onze overige diensten

Roltrapreiniging

Zoek je een specialist in roltrapreiniging en dieptereiniging van hellingbanden? Clean Link laat je trappen, leuningen en glaspartijen opnieuw schitteren!

tapijt reinigen Brussel

Vloerbehandeling

Je vloer behandelen en beschermen tegen krassen? Onze vloerexpert komt gratis bij je langs voor een inschatting. Zowel bij bedrijven als particulieren!

tapijt reinigen Brussel

Desinfectie

Een mogelijke besmetting in de winkel of op kantoor? Neem geen risico en schakel Clean Link in als ontsmettingsfirma voor een totale desinfectie.

tapijt reinigen Brussel

Zetelreiniging

Een smerige bureaustoel of gemorst op een zetel? Clean Link zorgt ervoor dat je weer proper aan het werk kan of je bezoekers gezellig kan ontvangen.

tapijt reinigen Brussel

tapijt reinigen Brussel

Clean Link | Tapijt reinigen Brussel

Een professionele tapijtreiniging of vlekkenverwijdering? Een volledige roltrapreiniging? Een herstellende vloerbehandeling? Een dringende desinfectie van je werk- of winkelruimte? Contacteer ons voor een gratis offerte én plaatsbezoek!

Clean|Link
BE0539827368

Vekestraat 23
1982 Elewijt

E-mail algemeen: info@cleanlink.be

Salina Stubbe | General Manager
0491/62.90.26 | salina@cleanlink.be

Peter Delodder | Operations Manager
0493/44.51.57 | peter@cleanlink.be

Tapijt reinigen Brussel

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x