Zetelreiniging Lede

Ben je op zoek naar een professionele partner voor zetelreiniging?
Wil je jouw (bureau)stoelen, banken of zetels laten kuisen?

Bij Clean Link zit je goed voor een professionele zetelreiniging in de buurt van Lede!

Ontvang een gratis offerte voor zetelreinigingBel 0493 44 51 57

Zetelreiniging Lede gezocht?

Onze special cleaners steken graag de handen uit de mouwen om jouw stoelen en zetels weer in topvorm te krijgen. Professionele zetelreiniging is echter geen gemakkelijk klus. Stoelen en banken komen immers in verschillende vormen en materialen. Daarom wordt dus eerst gekeken op welke manier de zetels of stoelen best gereinigd worden. Te veel water kan namelijk schade veroorzaken. Zowel het zitvlak als de rugsteun worden tot diep in de vezels gereinigd. Tot slot worden leuningen en poten proper gemaakt. 

professionele zetelreiniging Lede

Onze werkwijze: professionele zetelreiniging stap voor stap

Een goede voorbereiding is alles en dat is bij professionele zetelreiniging niet anders. Om voldoende tijd en personeel te kunnen voorzien, is het belangrijk voor ons om te weten over hoeveel stuks het gaat en of we stoelen, zetels of banken reinigen. Vaak heeft men een meetstaat van deze aantallen, is dit niet geval dan komt Clean Link graag even ter plaatse om de aantallen en soorten te bepalen.

Nadat er een dag en tijd is vastgelegd met de klant, komen onze experts ter plaatse met gespecialiseerde machines om de zetelreiniging uit te voeren. De stoelen of banken worden eerst verneveld met voldoende water en reinigend product. Dit laten we even intrekken om de vlekken maximaal te kunnen verwijderen. Na de inwerktijd worden de zetels gereinigd met een borstel opzetstuk, dewelke van boven naar onder wordt gebruikt om het vuil en het water weer op te zuigen.

Als finishing touch worden de stoelen afgekuist en proper weggezet. Uiteraard is er een droogtijd waar men rekening mee dient te houden.

In zeldzame gevallen of wanneer een laatste reiniging al heel lang geleden is, kan het voorvallen dat door onze reiniging al het opgehoopte vuil en stof toch nog aan de oppervlakte komt te liggen. Opnieuw reiniging is dan het enige dat we kunnen doen. Regelmatig frisse stoelen hebben wel degelijk z’n nut!

Krijgen jouw bureaustoelen of banken soms ook heel wat te verduren? Bij Clean Link zit je goed voor een grondige reiniging van allerlei stoelen, banken of zetels in de buurt van Lede.

Ontvang een gratis offerte voor professionele zetelreiniging

Salina Stubbe en Peter Delodder zijn de drijvende krachten achter Clean Link, vlakbij Lede. Samen met hun poetsteam gaan ze voor ergonomisch, piekfijn poetswerk. Kortom, een gezond cleaning team voor een gezonde werkomgeving in jouw winkel, bedrijf of kantoor.

professionele zetelreiniging Lede

Onze producten en machines voor zetelreiniging

Onze producten zijn een combinatie van probiotische producten met goede bacteriën die na onze reiniging nog blijven verder werken en zo het materiaal hygiënisch houden voor langere tijd. Voor hardnekkige vlekken gebruiken we aangepaste producten die iets harder inwerken op de vlekken en waar we goede resultaten mee behalen.

We dienen altijd rekening te houden met vlekken die niet van organische aard zijn, zoals inkt of andere kleurstoffen. Deze vlekken zijn meestal niet gemakkelijk te verwijderen. Maar niet alleen vlekken verwijderen maakt iets hygiënisch. Ook het verwijderen van stof en onzichtbare organismen, zorgt ervoor dat je stoel weer proper is.

Onze machines zijn speciale zetelreinigers of onze grotere machines met speciale opzetstukken voor stoelreiniging. Deze opzetstukken maken gebruik van borstels, een sproeikop en een krachtige zuigmond om in één beweging het stoeloppervlak te reinigen.

Ontvang een vrijblijvende offerteBel 0493 44 51 57

Clean Link: Keeping your company Clean & Green in Lede

Bij Clean Link geloven we dat een hygiënische omgeving aan de basis ligt van gezond werken en leven. Daarom houden we van een vezeldiepe aanpak en gaan we voorbij klassieke poetsopdrachten. Als professioneel schoonmaakbedrijf laten we je winkelvloeren, roltrappen en kantoortapijten opnieuw schitteren als nooit tevoren. Dat doen we onder meer via intensieve vloerbehandeling, roltrapreiniging en tapijtreiniging

Van hardnekkige tapijtvlekken tot versleten vinylvloeren, ons cleaning team vlakbij Lede poetst oplossingsgericht op maat van jouw ruimte. Als specialist in dieptereiniging beschikken we over een ruim scala aan minutieuze en milieuvriendelijke mogelijkheden. We werken daarbij zoveel mogelijk met ecologische poetsproducten. Jouw voordeel? Door de luchtkwaliteit op kantoor te optimaliseren met natuurlijke bacteriën, versterk je de weerstand van je medewerkers en investeer je in een gezonde werkomgeving. Een win-winsituatie met een groen tintje!

Een professionele zetelreiniging of een vezeldiepe tapijtreiniging in de buurt van Lede? Een grondige behandeling van je winkel- of kantoorvloeren? Een diepgaande roltrapreiniging of een dringende desinfectie van de hele ruimte? Clean Link gaat voor piekfijn poetswerk!

Ontvang een gratis offerte

Ontvang meer informatie

De services van Clean Link vlakbij Lede

Ontdek ook onze overige schoonmaakservices

Tapijtreiniging

Een professionele tapijtreiniging van je vast tapijt? Een vlekverwijdering binnen de 48 uur? Clean Link kiest voor een vezeldiepe aanpak.

Roltrapreiniging

Je roltrappen en hellingbanen opnieuw laten schitteren? Clean Link klaart de klus met een intensieve roltrapreiniging.

Vloerbehandeling

Je vloer behandelen en beschermen tegen krassen? Onze vloerexpert komt gratis bij je langs voor een inschatting. Zowel bij bedrijven als particulieren!

Desinfectie

Een mogelijke besmetting in de winkel of op kantoor? Neem geen risico en schakel Clean Link in als ontsmettingsfirma voor een totale desinfectie.


professionele zetelreiniging Lede

Clean Link | Zetelreiniging Lede

Een professionele zetelreiniging, tapijtreiniging of vlekkenverwijdering? Een volledige roltrapreiniging? Een herstellende vloerbehandeling? Een dringende desinfectie van je werk- of winkelruimte? Contacteer Clean Link voor een gratis offerte én plaatsbezoek!

Clean Link
BE0539827368

Vekestraat 23
1982 Elewijt

E-mail algemeen: info@cleanlink.be

Salina Stubbe | General Manager
0491/62.90.26 | salina@cleanlink.be

Peter Delodder | Operations Manager
0493/44.51.57 | peter@cleanlink.be

Volg zetelreinigingsfirma Clean Link ook op Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x